Kerkhof Bavel

Op aanvraag verzorgen wij rondleidingen voor groepen (van 5 tot 10 personen) op het Kerkhof van Bavel. U zult worden meegenomen in de vele Bavelse verhalen die het kerkhof rijk is. Hierbij gaat u terug naar de kerk die op het kerkhof stond. U zult verhalen horen over vriendschap, welgestelde families en verborgen graven. De rondleiding vangt aan met ontvangst in Dorpshuis ’t Klooster waar u getrakteerd wordt op koffie of thee.

Vervolgens neemt onze gids u mee naar het Kerkhof en vertelt u de vele verhalen over deze historische Bavelse plek, geeft uitleg over het doel van onze stichting en de plannen die we hebben.

Deze rondleiding duurt zo’n anderhalf uur en kost €7,50 per persoon. Heeft u hiervoor interesse stuur dan een mail naar

info@kerkhofbavel.nl 

Op verzoek is het arrangement uit te breiden met een bezoek aan de Maria Hemelvaartkerk, een rondwandeling door Bavel, eventueel lunch, nazit in het Dorpshuis of wat dan ook. Leg uw wensen vooral aan ons voor. Wij denken graag met u mee. Met uw bezoek en bijdrage steunt u stichting Kerkhof Bavel welke zich inzet voor het fysiek en historische behoud van deze karakteristieke en waardevolle Bavelse locatie.